23+2 Magbilder





Tycker inte alls det är någon skillnad på magen dock :P Kanske lite annan form?
(Den översta är 23+2 och den understa 19+4)


21+6 Foglossningar

Ja under praktiken så hade jag ju inte minsta ont i fogarna, vilket var helt underbart! MEN så bar jag byrån med andreas upp för trapporna, och sedan dess har jag haft ont, och nu när jag varit i skolan har det urartat totalt.. =/ Trodde att jag i alla fall skulle klara denna vecka och sedan bli sängliggande fram till jul, men klarade inte ens veckan ut. Idag blev jag hemma (inget obligatoriskt på skolan men känns lagom kasst att missa föreläsningar) jag kände att det inte kommer gå, vaknade vid fem av en grym smärta i höften som gick upp mot ryggen. Så bestämde mig för att stanna hemma, det hade absolut inte gått att vara i skolan från 8-17. Bara bilresan så har jag ont sedan. så nu sitter jag och funderar över hur tusan det ska gå nästa termin, det lutar mer och mer åt att jag inte ens kommer att klara börja den. Men just nu är koncentrationen på att få klar denna termin.

Men inget bestämt ännu så vi får se hur allt blir.

/Simone


20+5

Nu går jag inte ner mer i vikt som det verkar :) Legat på -6 till -5 på senaste, pendlar där i mellan :) Så det känns bra :) Var på VC idag och skulle ta prover, frågade om dom även kunde ta järnvärdet vilket dom gjorde och det var helt okej, men det verkar dock som om det gått ner iaf så blir till att börja käka järntabletter nudå, men men :)

Idag har vi även fått iväg skrivbord och bokhyllorna, så nu är barnrummet på g! Spjälsängen är hämtad, även lite duplo och kläder och diverse annat :) Känns bra att ha lite "i fall att" kläder :) Och massa flanell filtar som man inte behöver vara rädda om (mamma hade dom på skötbordet till mig) =)

Egentligen inte så mycket mera att berätta :P
/Simone

19+6 Barnvagn!

Nu har vi köpt vagn också :D Vi var runt idag och kollade igenom varenda affär med barnvagnar i Sundsvall, första vi var till MamaMia, hittade vi en vi blev kär i, men kollade igenom alla andra affärer iaf, mest för att hinna tänka lite, och se så vi inte hittar någon bättre :P Men hittade ingen annan som var intressant, och när vi sett britaxen som vi varit intresserad av tidigare insåg vi att denna var mycket rejälare :D Så vi åkte tillbaka till MamaMia och pratade om garanti osv och köpte vagnen :D Lägger in bild här nedanför :D Måste tillägga också att den var relativt billig ^^ 4200:- (var 10%rabatt ^^)


19+4 magbilder

Har efter lite tjat från vissa ;) tagit en ny magbild :D
lägger upp den här och även den i v 13+2 :) Ni lär ju se vilken som är vilken ;)


RSS 2.0