6+5

Shit snart går jag in i v8 helt sjukt! Då har alltså tre veckor gått och hur snabbt har det inte gått då? :O Underbart!

I alla fall så var vi på MVC (mödravårdcentralen) idag för hälsosamtal/livstilssamtal. Och snackade om nikotin, alkohol och sånt, eller ja det var ju tanken, men då vi anser att det är nolltolerans och påpekade att även släkten hade samma moral i den frågan så sa vi inte mycket om den saken. Dock pratade vi mera om min vikt och att jag inte vill gå upp speciellt mycket under graviditeten utan stå ganska stilla. Vilket vår BM (barnmorska) tyckte var ett sunt val, då jag trotsallt väger för mycket. Så på tisdag ska jag på en träff med andra gravida som står i samma situtation och träffen leds av en dietist. Ska bli riktigt roligt faktiskt.

Förövrigt har detta varit en hemsk dag, inget har gått rätt och jag hart haft världens hemskaste humör osv. Nej uscha skönt att det är kväll och dagen snart är slut!

/Simone och Zmirre

6+2 (25/8)

Skriver lite sent, har inte orkat :P Men iaf vi har varit på VUL (vaginalt ultraljud) i tisdags. Pga att jag har varit orolig och haft smärtor jag inte kunnat beskriva och aldrig haft förut (ej molvärk). Först så såg han (alltså läkare som alltid för mig blir en manlig utlänsk som jag inte förstår allt dom säger, dock är dom trevligare än svenska, men jag vill förstå!!)  verkligen bara hinnsäcken, ett riktigt bra tag.. Och sa tillslut att han att han var osäker på om det fanns något mera, så hjärtat var typ i halsgropen, både jag och Andreas vart rädda.. Men tillslut säger han att han hittat gulsäcken och brevid den var det något som tickade, han sa att han inte kunde säga rakt ut att det var bebben, men det verkade så på han och både jag och Andreas lugnade ner oss. Men för säkerhets skull så ska vi dit på tisdag igen, bara för att se så allt verkligen är bra. Men då jag har en stark känsla av att det är det så är jag inte minsta orolig nu faktiskt :O

/Simone

6+1

Åh nu är det inte långt tills det att vi ska till MVC, på fredag redan ska vi dit på samtal! Åh gud så jag längtar, för nu börjar det verkligen att kännas på riktigt! Och väl där lär det kännas ännu mera på riktigt! :D ÄNTLIGEN!

Berättade även för  min farmor och farfar nu i lördags om att vi ska ha barn, farmor fyllde 80 så kunde inte bli bättre tajmat! Farmor var så glad att hon satt och grät hur länge som helst! Svårt at tbeskriva den känslan! Kunde inte gjort ett bättre val kände jag! Jag menar, det är ju tidigt, men dom är gamla, man vet inte hur länge dom finns kvar, och jag vill verkligen att dom ska veta! Och både farmor och farfar var helt överlyckliga! Även min ena farbror som var kvar fickju veta, och även han fick en tår i ögat =)
När jag berättade för mamma hur glad farnmor blev så fick även mamma torka en tår från ögat! Åh gud vad lycklig man blir då! Och min högsta önskan just nu är att farmor och farfar kan komma till BB i april och träffa den lilla =)

Kram Simone

v 5+4

Å herregud vad jag mår illa.. Vaknade vid sex av illamående somnade om och vaknade vid halv åtta av att fonen ringde, sedan dess har jag mått illa.. Tog mig upp ur sängen för att göra mat, tänkte att jag kan ju vara hungrig, det kan ju bli bättre. Men icke!  Mådde snarare mera illa.. Är nu hungrig igen men vågar inte äta =/

Skulle skölja ut lite fil förut, alltså det luktade nada, men tror ni att det gick bra eller? Nej Simone stod så fint och hulkade sig tills ohn var klar som vanligt =/ Fitusan!

/Simone

v 5+1

Nu bär det av mot stöde där vi ska vara tills imorgon =) Vi ska ta och berätta för Andreas föräldrar om bebben! Hu mycket längtar vi inte?! Eller ja Andreas längtar nog mest ;) Han ha gått och tjatat om det flera dagar nu ^^

Läng´tar även tills det att vi ska berätta för Andreas syster ^^ Och min pappa och min bror =) Dom vet nada ännu :P

Tycker dom tiden ska gå grynmt fort!! :D

Humörsvängningar?!

Jag måste säga att jag har varit förskonade från dessa än, kanske beror på att jag jobbat;)
Men stackars Zmirre som får ta del av dessa, och som säkerligen inte förstår vad han gör för fel som får banne bara för att han är glad och söker lite uppmärksamhet från matte.

Men tror dock att han kommer att bli en bra "storebror"... inte lätt att vara vare sig hund eller sambo med en gravid kvinna, men trots allt känns det fantastiskt roligt och underbart, fast en smula overkligt än

/Andreas


v 4+6

Igår mådde jag illa som tusan, men idag känns det bättre, inte alls mått speciellt illa.. :D Känns bra då jag ska till Nana ikväll på pyamasparty! (Hur kul låter inte det, precis som för tio år sedan, dricka chips osv, inte en gnutta alkohol för någon!) Fyra tjejer är vi, jag, Dess, Nana (såklart!) och Natta :D Ska bli så grymt roligt! Och säkerligen en heldel bäbisprat då både jag och Dess ska ha barn :D Och vi har även hittat roligaste presenten till Nana :D (hoin har ju fyllt 20 ^^).

Nu vart det fel, inte det bloggen ska handla om men ändå :P Hade grymt ont i magen igår, tarmarna jävlas, hade gaser så jag lät som en stor traktor typ haha! Men sånt man får leva med ;)

För övrigt så har det varken gått in i mitt eller Andreas huvud att jag är gravid :P Men samtidigt är vi så glada trots att det var grymt oplanerat, men oj så önskat det är nu åndå! Vill bara ha UL så man kan se den lilla, men det är ju ett bra tag dit.. =(

Kram och hej leverpastej!

/Simone

v 0+0 till 4+4

Tänke jag ska ju skriva det som hänt innan vi grejade till bloggen =)

Skulle fått min mens den 9onde (vilken alltid är exakt på dagen!) men den uteblev, och jag tänkte att jag kanske stressat så avvaktade, men när jag inte fått den efter två dagar så åker jag och Dess den 11 och köper test, två st. Tänkte testa morgonen efter men kunde inte hålla mig (inte Dess heller föressten :P) så vi testade och starkare plus kan man inte få xD Skulle tagit 2 min men tog typ 10 sex ^^ Så då fick jag veta med säkerhet (förstod nog innerstinne redan den 9onde). Berättar för Andreas när jag kommer hem, med viss oro. Han ville ju aldrig ha barn, MEN man ser hur glad han blir, och stolt!

Räknar ut med familjeliv (www.familjeliv.se) i vilken vecka jag är och är troligen i vecka 5. Så ringer MVC dagen efter och får en tid den 28onde, och hur långt känns inte det då? :O

Det är väll egentligen det enda som hänt fram tills den 13/8 dvs i torsdags =)

Jo justja, jag "råkade" köpa ett 2-pack body. Känns lite som om händer det något så blir det lite av en tröst kanske.

Eller jo vi har ju berättat för mamma, inte över lycklig, men hon börjar acceptera det. Och endel vänner har med fått veta. Så nu bara längtar vi tills måndag för att berätta för Andreas föräldrar :D

/Simone

PREMIÄR

Då har vi startat vår blogg så att alla våra släktingar och vänner kan följa vårt blivande barns väg till världen.
Här kommer vi att skriva om allt som händer under de kommande åtta månaderna, med uppgångar och nedgångar, glädje, humörsvängningar och övriga händelser!

Ingen av oss är väl egenligen några större skrivare, men vi hoppas att även detta kan utvecklas så att ni får något roligt att läsa tillsammans med oss.

Andreas & Simone

To be continued...

RSS 2.0