Redan v 16!

Tycker det känns som om det var igår dess gick in i v 16, men icke hon är i v24 nu, helt sjukt! 

Men iallafall inte det jag skulle prata om, utan igår alltså i v15+1 så kände jag bebis buffa :D alltså inte pirret eller som om det är massa fjärilar där inne utan, den tröck på innifrån vet inte om det var en spark, eller om det var rumpan eller något men den buffade på mig iallafall ^^ Hur mys som helst :D Dock blev jag grymt förvånad! Men glad, för då lever ju det lilla pyret ^^ hihi
Andreas tycker dock inte det är lika kul, för han kan ju inte känna.. men det är nog inte långt kvar dit ^^

/Simone


v 13+2 Svullen som tusan!

UPPDATE
Ska nu lägga in bilden från v4+5  så ni kan jämföra haha :P



-------------------------------------------------

Var förbi mamma igår på hennes jobb och lämnade bilen, första hon frågar är hur mycket jag gått upp nu? För hon såg så väl på jackan att iaf magen var större, så jag påpekade att jag fortfarande låg på -3kg. Men att magen hade svällt en heldel. Trodde dock inte att den svällt såpass att det syndes :P Ställde mig och slappnade av i spegeln i morse i profil (eller ja vid 12) och såg att magen såg gigantisk ut! Så nogjävlar har magen svällt :p Hade dock varit roligare om det var bebisen ;P



Kanske ska lägga upp bilden jag tog i v typ 8 med så man har att jämföra med men den är på andra dtan så det får bli senare i så fall :)

/Simone

En liten sak bara...

Vill bara säga att vi INTE köpt en vagn för åtta tusen än, däremot har vi sett en för ca fem som verkar ännu bättre:D En kombivagn med tre stora hjul, vändbar sittdel, clicksystem så att man bara clickar loss ligg/sittdelen och därefter clickar fast den i bilen, tar liten plats ihopfälld, är dessutom snygg!

Och varför vi inte vill köpa en begagnad beror på att vi vill veta vad vagnen gått igenom!!! Det finns faktiskt dom som säljer saker på blocket, tradera och allt vad sidorna heter, som inte är helt tillförlitliga! Och ska jag ha mitt barn i en begagnad vagn som jag inte vet vad den blivit utsatt för??

Men tack alla som kommer med åsikter och vagntips, allt tas i beaktning!
Fortsätt med det:D Alltid bra att höra andras åsikter, ni har ju faktiskt gått igenom detta.

Simone är på skolan hela dagen idag, så jag och Zmirre är ensam hemma med tvättstugan...
Ska se om vi kan samla lite kraft att gå upp till skidspåret för en promenad snart:)

Vi ses

/Andreas

Barnvagnar?!

Då börjar det tydligen bli dags att leta och boka barnvagn! Varför så tidigt kan man undra, det är ju för tusan ett halvår kvar tills den lilla ska fram? Det är visst så att man inte bara går in och hämtar en vagn när det är så dags, utan dom beställs och kan ha en leveranstid på upp till tjugo (20) veckor!!! för en vagn?? Men jaja, det är bara att börja titta.

Men vad ska det då vara för en vagn?
Ska det vara små eller stor hjul, tre eller fyra hjul? Eller ska det vara en liggvagn, eller rent utav en comivagn (dvs en som först används som ligg- för att sedan göras om till en sittvagn). Och vad för färg ska det vara? Och tusen (känns det som) olika märken och färger och varianter att välja mellan...

När man väl hittat en, ja då kostar den 10 papp... lagom för en student och en arbetslös det, men dom för tvåtusen känns så bräckliga.

Inte lätt det här inte:S

Men vi har iaf hittat en som vi gillar, eller rättare sagt blivit förtjusta i, en Urban Jungle!!
Den har tre stor hjul och framhjulet går att låsa, går att använda både som ligg- och sittvagn och rekomenderas starkt av tjejen i butiken. Men, den går på knappt åtta tusen och i sittläget är barnet vänt fråm oss. Å andra sidan kan den användas tills barnet inte vill åka vagn längre, och den känns rejäl.

Hon skulle få in en annan vagn på måndag som oxå verkar vara bra, så vi ska dit då och jämföra men jag tycker det känns bra med denna dock... Så på måndag blir det till att jämföra för- och nackdelar mot varandra.

Allt för denna gång

Andreas och Simone

RSS 2.0