Ultraljud

Idag var det ultraljud då :) Man kan ju önska sig en bebis som vill visa sig, men icke ;) Hon fick iaf sina mått och allt såg bra ut :) så det är iaf skönt. Fick 3 bilder, men ja inget vidare kan jag lova, inte en syn av ansiktet haha. Den fan ville bara trycka in huvudet i moderkakan typ, men man ser iaf lite av bebis =) Frågade inte om kön, och tvivlar ju starkt på att hon hade sett något ;)
Bebis rörde iaf på sig en hel del medans haha, tyckte aldrig den var stilla, men ändå var det tydligen helt omöjlig för den lille fan att byta läge och visa sig i profil ;)

HAr förövrigt börjat känna bebis allt oftare =) ligger just nu och har lite party i magen känns det som :P haha

Justja, hon flyttade bak mig 5dagar med, men vet inte riktigt om jag orkar räkna om, är ju ändå bara ungefärligt. Får se vad vi bestämmer oss för =)

/Simone

18+2

Har börjat min praktik nu, och vet ni vad - hör och häpna - JAG FÅR INTE MINSTA ONT!!! Har fått mindre onti fogarna, helt underbart kan jag lova! Känns så grymt bra! (trivs för övrigt grymt bra på praktiken :D).

På fredag är det ultaljud med :D Och astmatest efter det :) Ska bli skönt att få svar på så mycket så fort :D

Har egentligen inget mera att skriva så nu ska jag kolla tv och äta mat :)

/Simone

17+6

Woho :D imorgon går jag in i v19(18+0) :D Kuligt! Fast läskigt för tiden går så fort! Är i huvudet fortfarande i v12 :O Men idag har jag gått exakt 45,0% av graviditeten! Går så grymt fort!

Vägde mig imorse med, gåt ner ännu mera.. Sist had ejsg gått up 0,5kg så trodde det var påväg åt rätt håll men icke.. Så ligger nu på -7kg! Men nu äter jag minst 2-3 mål om dagen! Så kanske är för att matsmältningen kommit igång? Får hoppas på det, men äter iaf så är inte minsta orolig :)

Nej nu ska jag nog ut med Zmirre och sedan pallra mig till mamma :) Andreas är på fotbollsavslutning med tjejerna så han kommer inte hem inatt.. :(

/Simone

17+2

Åh redan 17+2 och det är bara 1½ vecka till ultraljudet! Hur fort går det inte? Börjar helt ärligt fundera över hur tusan jag ska hinna?! Denna vecka är enda lediga veckan fram till sommaren, börjar bli smått stressad, men det kommer ju lösa sig =)

Trodde att det onda i fogarna skulle gått över nu, men icke, dock går inte värken ner till smalbenen längre men alla möjliga rörelser gör aldeles för ont.. Men antar att det är vila och använda bälte som gäller. Så det få rju funka. Har ju 2v praktik som börjar till veckan, som ska bli så grymt kul! Och känns som om jag bör klara det utan problem då jag kan sitta till och från iaf!

Nej nu ska jag kolla till middagen! Tredje dagen i rad vi kommer ihåg middagen nu! Riktigt stolt! :D

/Simone

Jedrans fogar!!

Nu är skolan klar för denna vecka, ska inte upp dit igen fören v 51 :D helt underbart! Men har ju dock 2v VFU inan dess, men dit längtar jag kan jag lova, hoppas bara fogarna klarar det..

Har förövrigt aldrig haft så ont som jag haft i dessa två dagar =/ Börjar gå ner mot halva smalbenet när det gör som ondast, så funderar på att ringa läkaren igen (han sa att jag måste höt av mig om jag känner det ner mot fötterna) för det börjar ju stråla så grymt långt ner, så ska försöka komma ihåg det på måndag.

Nu till veckan blir det vila som gäller, tgar en vecka ledigt nu innan jag har VFU (känns onödigt att plugga och sedan ha vfu 2v och inte ha tid att plugga för att sedan börja om) så ska bli grymt skönt :D Hoppas på att få iväg möblerna från datarummet med så vi kan ta hem lite saker från mamma och pappa :)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan/sängen ett tag och hoppas på att fogarna blir lite bättre iaf =/

RSS 2.0